Tilisi

Poista tilisi

Sinä päätät tietoisistasi – voit poistaa tilisi milloin tahansa.

Näin poistat tilisi

Kirjaudu sisään Lejatiin ja siirry kohtaan Tili → Omat asetukset. Napauta Poista tili ja vahvista – tili ja kaikki henkilötiedot poistetaan pysyvästi.

Voit myös pyytää poistamista sähköpostitse osoitteeseen support@lejat.se sillä osoitteella, jolla tilisi on rekisteröity. Poistamme tilin ja lähetämme vahvistuksen 30 päivän kuluessa.

Mitä poistetaan

Kun tili poistetaan, seuraavat tiedot poistetaan pysyvästi:

  • Profiilisi, nimesi ja kirjautumistietosi
  • Ilmoituksesi ja toimeksiantosi
  • Viestisi
  • Varauksesi ja arvostelusi
  • Tiliisi liitetyt todennukset

Mitä säilytetään ja kuinka kauan

Lain edellyttämät tiedot, kuten suoritettuihin varauksiin liittyvät kirjanpitoaineistot, säilytetään seitsemän vuotta kirjanpitolain mukaisesti. Muut tiedot poistetaan tai anonymisoidaan, esimerkiksi tietoihin, jotka eivät liity sinuun.

Tietojen poistaminen tiliä poistamatta

Jos haluat, että osa tai kaikki tietosi poistetaan, mutta haluat säilyttää tilisi, lähetä sähköpostia osoitteeseen support@lejat.se sillä osoitteella, jolla tilisi on rekisteröity. Kerro mielellään, mitkä tiedot haluat poistettavaksi.

Vahvitamme pyyntösi ja poistamme tiedot 30 päivän kuluessa. Lain edellyttämät tiedot, kuten kirjanpitoaineistot, säilytetään lain vaatiman ajan.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä osoitteeseen support@lejat.se, niin autamme sinua. Lejatin taustalla toimii Sovrum Sverige AB.